Livi'n in a dream!

Allt socker på detta hotellet gör mig galen, jag har helt klart fått nog. Kaos. Både positivt och negativt, positivt för att jag slutar äta så mkt onyttigt och negativt för att det är så otroligt gott och man får så sjukt mkt extra energi. :-) Snart har ytterligare en vecka passerat, som jag alltid säger går det så otroligt fort. Från och med måndag kommer även vårt schema ändrats och mitt jobb kommer bli väldigt annorlunda i jämförelse med vad det är just nu. Senare när jag har tid ska jag berätta hur eftersom vi stött på lite problem med den ansvariga för miniklubben. Hon är inte villig att låta det vara en internationell miniklubb utan vill enbart handskas och ta hand om tyska barn vilket hotellet och resten av världen INTE accepterar. Om 9 minuter drar jag mig neråt för att återigen börja jobba, i eftermiddag skall vi öva inför barn showen som är ikväll då jag och Darlyne gör ett dansnummer tillsammans med Rosella 9 år till Limbo med Gustavo Lima, ska bli riktigt kul faktiskt. Sedan ska vi även äta middag med barnen idag och göra ansiktsmålning, vilket är den roligast aktiviteten av dem alla. Jiho! Undra vad jag ska vara idag ;)
 
Lade även ut en video på facebook från våra aktiviteter och dagar i miniklubben. Ibland (alltid) får jag och Isi för oss att göra något annorlunda som inte står på schemat. Haha här är en av dem :D

För allt i världen låt dom inte göra miniklubben tysk:( Måste säga att jag hade en känsla av att dom inte gillade alla barnen när vi var där men alla ska väl ha kul och förresten skulle hotellet tappa på bara en tysk barnklubb! Många kramar från Angelinas mamma:)

Svar: Hej fina du! :D Jag vet precis vad du menar, prioriteringen av tyska barn är allt för stor. Det blev droppen när chefen för Manolito sa att "om det blir för många barn i barnklubben, får bara tyska stanna och svenska och franska/italienska måste gå därifrån". Jag sa att det är oacceptabelt, pratade med min boss som sedan pratade med den högsta chefen på manolito och även managerna för hotellet och de blev vansinniga. Nu har vi löst det genom att dela upp barnklubben, tyskar för sig och sedan svenskar, italienare och franska (alla utan tyskar) i en egen. Så vi har hand om alla andra barn tillsammans och tyskarna är för sig. Det var så Manolito ville ha det tydligen. Så nu jobbar vi på med ett annat schema istället! :P Kul att du kommenterade. Hur är det med er? Tack så jättemycket för brevet, hur fint som helst. Har satt upp det ovanför min säng! :d Ser det varje dag :D Kramar hälsa alla!
Elina Hagberg




Kom ihåg mig?