Hela Sverige bakar! :D

Igår var det den efterlängtade premiären på Hela Sverige Bakar, som jag väntat på f1 länge nu! Från och med igår så börjar det sändas en gång i veckan, klockan 21.00 på Sjuan. Igår stod tårtor på menyn och deltagarna fick först baka en egen tårta, de fick välja själva vilken de ville göra och skulle såklart imponera med deras lay out och smaker på domarna. Utmaning nummer två var att göra en klassisk princesstårta då de fick ingredienser men inte "hur man skulle gå tillväga". Så utifrån deras tidigare kunskaper skulle de då baka den perfekta pricesstårtan! (y)
 
Riktigt mysigt program, verkligen. Det bästa var att det var väldigt intressant och att man under programmets gång fick massa tillbakablick, dels tårtornas historia och lite sådant allmänt om de dem gjorde. T.ex. varför tårtan kallas "Princesstårta" och hur det blev att den fick det namnet. 
 
 
Peter fick lämna programmet redan första avsnittet, vilket var tråkigt för han var fett skön. När han misslyckades med sin princesstårta och juryn mobbade den stod han och fnissade och kunde knappt hålla sig. Hahah jag & Michelle garvade även sönder eftersom vi tyckte han var så f1 lik Näbbdjuret Perry i Phineas och Ferb! HAAHHAAH xD Tycker inte ni det? 



Kom ihåg mig?