Nedräkningen börjar - 1 vecka kvar! :D

r o ja
Sitter i skolan, fortfarande varm efter idrotten, mätt och belåten och önskar att skolan snart är slut. På idrotten idag hade vi spökboll, treboll och massa roliga lekar som nedvarvning. Jag kom 2a då Mark tog hem segern :/ Menmen.. Nu har vi två lektioner kvar för dagen och det kommer förmodligen inte dröja länge förens de är över! Sedan skall jag promenera upp till ishallen för att träna på showen tills klockan sex ikväll då jag sedan skall hem, plugga och laga mat.

Väldigt trött idag efter att jag försov mig i morse. Vi kom inte hem förens halv tolv igår och jag kom inte i säng förens runt halv ett & inte nog med det så kunde jag heller inte sova förens typ halv tre - tre någongång så det kanske inte var så konstigt att jag försov mig. Vaknade även med Oskar i morse när även han försov sig till jobbet, men jag tror han hann i tid, snabb som han är när han väl kommer upp ordentligt! Nu skall jag försöka ta tag i plugget inför svenska provet på fredag så jag inte sitter där som ett fån och inte kan svara på en enda fråga. Peace!

Ja det är alltid segt att ha jobba natten då det väl är fint väder dagen efter och man måste lägga sig och sova.. Hoppas du får en fin dag!

Sv; Inte kycklingfärs för det hittade jag ingen och mamma hade aldrig hört om det heller. Skumt! :P men jag köpte kycklingtärningar och hackade lite i den när jag stekte den. Och Fajita krydda. As gott! :D Mamma och Pappa tyckte också om lite variation på tacos så det blev ju lyckat :)

Sv: Haha, jaa :P

Sv: Haha, jaa :P

sv; va undebrt!:)

vad ska du göra ikväll då?

kram kram

Låter roligt :D Vilken härlig bild!

Urskön blogg. Fortsätt så! :-)




Kom ihåg mig?