Uppe med tuppen... IGEN!

Ja, jag kan ju inte riktigt påstå att det känns som att jag har lov nu eftersom alarmet än så länge har ringt innan klockan 8 varje dag. Men varför ska man sova bort hela dagen när man istället kan gå upp tidigt och få mycket gjort och ta vara på sin dag? Lovet är ju bara 1 vecka, inte sant? :D Sen några veckor innan sommarlovet och tills början av oktober gickk jag alltid upp innan 8 och jag hann och göra så sjukt mycket saker innan alla mina kompisar vaknade. Jag hann gå ut med hunden, gå ut och springa, laga god frukost, äta länge och planera dagen etc. Det gjorde jag medan mina kompisar låg och sov! Good work Elina. Ne men jag känner nu att det verkligen var värt eftersom jag inte alls har nåra problem med att gå upp tidigt efter detta. Det påverkar både skolan och att jag hinner bli trött på kvällen för att även kunna somna i hyfsad tid. Att gå upp innan 8 är nästan som en självklarhet nu och det händer även ofta att jag faktiskt vaknar av mig själv precis innan alarmet ringer. Det är som att jag känner på mig att det är dags att gå upp så man inte sover bort hela dagen.

I väntan på att Fannii ska komma och hämta mig för att även idag åka till Uddevalla och träna så passar jag på att blogga lite, det är verkligen kul! Alla som INTE bloggar borde faktiskt börja. Visst.. det tar lite tid! Men det är ju samma med allt eftersom ALLT faktiskt tar tid. :)
Eftersom både min frukost och lunch igår (rättare sagt hela dagen) innehöll lite fler kolhydrater än vanligt så blev frukosten idag utan kolhydrater för att "jämna ut det lite"! Får lite ångest när det blir för mycket en dag. Men jag tränade även 4 timmar igår så egentligen gör det ju inte så mycket menmen... ^^
Så... nu på morgonen stekte jag ägg som jag satt och smaskade på med MASSA kaviar och ett glas vatten till. :D ♥
Dagens tips: För att få ägget godare än vanligt knäcker jag alltid äggen vanligt först men FÖRSIKTIGT så att äggulan inte går sönder. Sen när äggvitan blivit ganska hård, knäcker man äggulan med stekspaden så de vita lägger sig det vita inte blandar sig som det gör om man knäcker den direkt. Det är även lättare att steka om man väntar med att knäcka äggulan. Då ser man även tydligare när det är dags att vända ägget :)
mat

På fredag kommer den efterlängtade grötfrukosten! Den skulle kommit imorgon men jag och Fannii ska äta frukost på Stenungsbaden så det sket sig ju lite där. Men på fredag kommer iallafall yttligare ett tips till dig som vill få gröten 100 gånger SMARRIGARE! :) Så glöm inte att läsa på fredag :D ♥



Kom ihåg mig?